Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 5 908 online.
Kriszta
38, Budapest, XVI.
Szeretni és szeretve lenni... Már tudom szeretni nem azt jelenti, Hogy két ember egy igát von, Hanem a másikat biztatni, repülni biztatni, repülni, hogy a másikat biztatni, repülni át egy világon." Nincs gyermekem, de szeretnék. Komoly kapcsolat a cél. Amit szeretek: Utazni... inkább meleg helyre Sütni, főzni... egészségesen, glutén-, tej- és cukormentesen Beszélgetni, őszintén Barátokkal közös programokat csinálni Koncertre járni, élő zene varázsa (rock) Olvasni, filmezni
Kriszta, 38
Budapest, XVI.
Zoli
57, Nyíregyháza
Sziasztok! Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 57
Nyíregyháza
Ági
64, Szolnok
Sziasztok! Szia, Ági vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ági, 64
Szolnok
Gábor
51, Kiskunmajsa
próbaszerencse Sziasztok!Legyen szivesek,amikor azt látod,hogy meglátogattalak vagy kedvencnek jelöltelek meg,akkor azt jelenti,hogy szeretnélek megismerni tégedet,mert mivel nem vagyok előfizető és ezért megkérem,hogy add meg az e-mail cimedet és ott fogok válaszolni meg képet is küldenék!Én tartós-romantikus kapcsolatra keresek 30-65 évesig!Nem számit a távolság!Ha dohányzol,az sem zavar,hiszen a belső tulajdonság számit!Legyen önbizalmad és légy mindig vidám,mert én örök vidám,vigyori vagyok!Bátraké a szerencse!!!!!!!!Előre köszönöm!
Gábor, 51
Kiskunmajsa
Erika
51, Harkány
Üdv. mindenkinek ! Egymás tisztelete, humor és beszélgetés. Minden más majd alakul .
Erika, 51
Harkány
András
48, Budapest, XVI.
Írj nekem! Kedves reglapomra tévedő. Lehet, hogy nem a legjobb felületen, de hosszútávú kapcsolatot keresek. Önálló egzisztenciával, kulturális térrel és sportos életmóddal rendelkező férfiként keresem társam. Köszönöm, hogy elolvastál. A.
András, 48
Budapest, XVI.
Anikó
47, Budapest, X.
Legyünk inkább ketten léccci :D Itt vagyok, mert egyedül lettem, és ez nem olyan mulatságos, mintha ketten lennénk. Alapvetően jól megvagyok a bőrömben, de még is hiányzik az a valaki.
Anikó, 47
Budapest, X.
Zoltàn
63, Dömös
Sziasztok! Zoltàn vagyok, 63 éves. Társam keresem Dömös környékéről. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Felstőművész a hivatàsom!! Energikus fiatalos;rugalmas ,tele érzelmekkel ! Humoros vidám felfogàsú csalàdszerető férfi vagyok
Zoltàn, 63
Dömös
Róza
62, Hajdúszoboszló
Sziasztok! Egy független aktiv életet élő, vidám,kiegyensúlyott nő keresi komoly társát. E-mail cimre küldök fotót.
Róza, 62
Hajdúszoboszló
Attila
48, Zirc
Élj a mának ! Szia ! Olyan valaki vagyok , aki szereti az erdőt, mezőt,vízpartot. Jó lenne egy társ,barátnő akivel együtt lehetne eltölteni a szabadidőt..
Attila, 48
Zirc
Zsuzsa
51, Eger
Sziasztok! Milyen is vagyok? Mások szerint kellemes megjelenésű eléggé csinos, élettel teli vidám nő, aki mások szemére mosolyt csal. Nagyon jó ízlésvilágom van. A hobbim a főzés, sütés, takarítás, sétálni a szabadban, mozizás, sportolás. Van két felnőtt gyermekem, akik már nem velem élnek. Téged kereslek kedves idegen és remélem hamar rád találok. Előnyben részesítem a személyes találkozást. Ha felkeltettem érdeklődésedet, kérlek írj, vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsa, 51
Eger
Zsolti
33, Budapest, VIII.
Élj boldogan! Érdekel az időjárás és a környezetvédelem, nagyon szeretek táncolni, kedvencem a kizomba. Olyan lányt keresek aki kedves, aranyos, csinos ad magára, megértő és őszinte, és jó ha szeret táncolni, fontos vagyok neki. Szeretek kirándulni, és jókat aludni, Meteorológiai naplót írok, érdekel a labdarúgás...
Zsolti, 33
Budapest, VIII.
Eszter
35, Cegléd
az igazit keresem fogászati asszisztens és dentálhigiénikus vagyok.szeretem a munkámat. alapvetően jó kedléyű lány vagyok.szeretem a jó humort.szeretek olvasni szinházba, moziba járni.ezenkívül még sok minden más is érdekel.
Eszter, 35
Cegléd
Gyuszi
67, Miskolc
Éld az életet amig lehet!.! ELJÖTTEM,HOGY VIGYÁZZAK RÁD! Szeretnék társat találni a szabadidő tartalmas eltöltéséhez,.Kirándulás,séta a hegyekben ,gyógyfűrdő.STB.....JELSZAVAM :Addig táncolj,mig szól a zene!!!!
Gyuszi, 67
Miskolc
Lili
49, Székesfehérvár
A KÉRDÉS: "Ki viszi át...?" A VÁLASZ: Lili (om) Kedves Ismeretlen! Képzeletbeli kertkapumnál köszönöm, hogy megálltál…..de kérlek, ha csupán a virtualitást éled, ha nem szeretnél Igaz és Valós, csak elképzelt megéléseket, vagy csupán egy darabot kívánsz szakítani és elvinni időről időre Belőlem, úgy sétálj tovább. Nem vagyok mesebeli királylány tökéletes tulajdonságokkal, (de milyen is az, hiszen amennyien annyifélék vagyunk?) ….de hiszem, hogy létezik a hétköznapi CSODA, mit két ember teremthet….egymással, ….azzal, hogy szellemük inspiráló egymásnak, hogy testi és lelki rezgéseik összhangzattanná válnak a Pillanatokban, s ilyetén módon tökéletessé lehetnek. Szeretnék nemes értelemben vett Játszótársat az élet nevű játékhoz.Felfedezni vágyó, lendületes, érzékeny és kreatív Énem , ki a szeretet nyelvét beszéli ,szívesen enged be képzeletbeli kertjébe és lát vendégül házikójában ……....Valóságosan…., ha ezen kincsek és értékek mentén éled és szeretnéd élni Te is az életed…. ……s ha így van, ahogy állítod, bizonyára szívesen maradsz majd ….s Én szívesen időzöm Veled….akár az erdőt járva...vagy közösen alkotva....avagy csendben , meghitten egy gyertya fényénél.... Mosolyokkal Mosolyokat! Lili :)
Lili, 49
Székesfehérvár
Árpi
47, Budapest, XXI.
Társat keresek Sziasztok! Utazást, kirándulást kedvelő férfi vagyok. Szeretem a szabadtéri sportokat. Olyan valakit keresek, aki nem a társaság középpontja.
Árpi, 47
Budapest, XXI.
Böbe
47, Budapest, XVIII.
aki keres az talål! Az élet túl rövid ahhoz, hogy c?ltalanul éljük le. Ehhez keresem a megfelelő tårsam.
Böbe, 47
Budapest, XVIII.
István
70, Gödöllő
Aki tudna egyedül is élni, az boldog lehet egy párkapcsolatban. Tisztelt és nagyra becsült Hölgyek, lélekben és agyban még őszinte gyermek és már tapasztalt bölcs vagyok, nem tagadom, esendő férfi létem és szeretetvágyam, újra és újra hibára kényszerített, de itt és most csak hagynám, hogy minden úgy történjen meg, ahogy természetes. Már nyugdíjas ügyvédként, mint költő-író és grafikus-festő csak alkotni, alkotni, alkotni... ez érdekel... megalkotni és elfogadni egy működő párkapcsolatot is... ennyi... se több, se kevesebb! És még valami: lépésről-lépésre megyek az ÚTon, útitársként csak olyan társsal, akivel egy irányba lehet menni, anélkül, hogy kezünk-lábunk egymáshoz lenne kötve, hiszen egymáshoz kötözve nem lehet együtt szárnyalni!!! Régóta reménykedem a társam megtalálásában, azonban kínos és kellemetlen tapasztalatom, hogy a korombeli hölgyek nagy része, - vagy szerencsétlenségemre én csak velük találkoztam -, képtelenek a rendszeres kapcsolat fenntartására, általában csak akkor tartanak igényt a kapcsolatra, amikor "társalkodónőre", szabadidő- vagy szexpartnerre van szükségük, de egyébként jól megvannak a barátnőikkel, a kutyusukkal és cicáikkal, és nagyon félnek a végre megteremtett vagy megszerzett stabil függetlenségüket megosztani mással, pedig azt hangoztatják, hogy párra és társra van szükségük! Én tényleg a társam keresem, ami nem jelenti feltétlenül az összeköltözést, hanem a társkapcsolat az összetartozás ékes és boldog bizonyítéka lehet.
István, 70
Gödöllő
Barbi
27, Szeged
Ismerj meg! Barbinak hívnak 27 éves vagyok! Csongrád megyében élek
Barbi, 27
Szeged
Csaba
56, Budapest, XXI.
Színes hétköznapok!? A szívemmel gondolkodom,remélem valaki értékeli még.Számomra fontos a nyugalom.Egy kapcsolat alapja nálam a kommunikáció,ami jól működik.Beszélgetésekre,érintésekre,hallgatásra, és együtt ébredésre vágyom.Imádom a zenét,az állatokat.Sportolok is.A többit szóban.Jobban bízom a személyes találkozásban.
Csaba, 56
Budapest, XXI.
Margit
67, Szeged
Emberi értékekre igényes Filigrán szőke,kék szemű és sportos Hölgy vagyok. Nyelveket beszélek főleg németet. Kirándulás ,zene és úszás a hobbim.
Margit, 67
Szeged
Tamás
52, Budapest, I.
Párizs, Texas Peter Handke: Mikor a gyermek gyermek volt mikor a gyermek gyermek volt karját lóbálva ment. patak helyett bőgő nagy folyót akart, s e tócsa helyett a tengert. mikor a gyermek gyermek volt nem tudta, hogy ő gyermek. mindennek lelke volt még, s egy volt minden lélek.........
Tamás, 52
Budapest, I.
Csillag
48, Budapest, I.
Ismerkedjünk! Irj pár sort magadról... mit szeretsz csinálni bla bla bla..akivel közös a hullámhossz majd szóban. Kérlek olvasd el a kit keresek című rovatot...
Csillag, 48
Budapest, I.
Csaba
31, Nagykanizsa
majd megbeszéljük Szia kedves làtogatok. Olyan tàrsat keresek aki nem csak a külsöt nézi,hanem a belsö értékeket is.
Csaba, 31
Nagykanizsa
Katalin
52, Budapest, XVI.
Korom, nevem igazi, bízom benne, hogy rám talál az Igazi! 164\/64, elvált, politika és füstmentes, kötetlen munkaidős, sok szabadidővel, minden szempontból aktív! Nincs műhajam, műszempillám, műmellem, műkörmöm, televízióm és tetkóm. Van viszont magassarkúm, hozzá izmos vádlival, kalandokhoz merészségem, melyet megosztanék egy férfival! Hamuban sült helyett, tarsolyomban akad bőven mosolyom, holnapra is jut belőle, annyi még a humorom. Van még sok könyvem és egészségem, tüzességem és hiányos szüzességem. Gribedlim kettő, túracipőből is kettő. Felnőtt és kirepült gyermekem, helyette ma már, a lízingelt kutyát kergetem. A hosszú, parttalan írogatás helyett, inkább a kedvteléseimnek hódolok: festés, futás, úszás\/fürdőzés, kerékpár, tenisz, kirándulás, koncert (Manu Chaotól a Budapesti Fesztiválzenekarig), színház, filmek .... tovább is van, mondjam még?
Katalin, 52
Budapest, XVI.
Kamill
43, Budapest, XIII.
komolyan Egy egyszerű ember keres egy egyszerű nőt , akivel ketten együtt igazán nagyszerűek lehetnek . Kedves Társkereső hölgyek ! Ha szimpstikus lennék , akkor kérlek írj üzenetet , vagy jelölj kedvencnek . A többit úgyis a személyes találkozó dönti el . Sikeres párkeresést kívánok mindenkinek !
Kamill, 43
Budapest, XIII.
Erika
57, Mohács
Üdvözlök mindenkit, aki felkeresett! Kedves Társkeresők!Szerencsésebb,Boldogabb új évet,a keresésben,vagy inkább a Társra találásban több sikert kívánok Magunknak! Akarj személyesen megismerni!És ne akard összetörni a szívem!Azt már megtették mások!
Erika, 57
Mohács
Ricsi
20, Budapest, XV.
Sziasztok! Most nem irok bemutatkozást, ha jobban megszeretnél ismerni jelölj vagy írj! :)
Ricsi, 20
Budapest, XV.
Ági
32, Budapest, III.
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek olvasni, sorozatokat nézni, színházba, moziba járni, de a legjobban a családdal szeretem tölteni az időmet. Egy jó séta, kirándulás, kedvenc évszakom a nyár. Keresem azt a valakit, akivel egy hullámhosszon vagyunk, azonos az értékrendünk.
Ági, 32
Budapest, III.
András
67, Beremend
Szeretnék komoly kapcsolatot találni Kedves ismeretlen(még)! 57-éves egyedül álló férfi vagyok,aki szeretné megtalálni párját.Szeretek kirándulni és szép tájakban gyönyörködni.Jelenleg még dolgozom,sokat sétálok szabadidőmben.Káros szenvedélyektől mentes életet élek.Szeretem még a sportot, régebben én is fociztam,pingpongoztam.
András, 67
Beremend
Anna
47, Kecskemét
Sziasztok! Szia, Anna vagyok. Hold, aki a Napot keresi. Egész, de a dualitásban mégis fél. És olyan szép az, ahogy egymásba illeszkedő kulcsokkal, sok egymásba fésülődéssel, megfeleléssel össze tud két új találkozni, és próbál közöset alkotni, létrehozni valamit. Nálam meg kell érintődjön először a lélek, az intellektus, aztán alakulhat bármi, valami. Életvidám, lendületes, okos nő. Természetesen, őszintén, így ahogy vagyok, játszmák és filterek nélküL. Olyan életszerűen élek, elfoglaltan, sűrűn, amilyen a mai világ is. Fontosak az emberi kapcsolatok és a hagyományos értékrend számomra. Velem beszélgetni, nekem udvarolni szükséges. Szelidíteni, mint a Kis Herceg a rókát. És ezt egy megbízható férfi tud csak. Érzelmi intelligenciával, lépésről lépésre, finoman. Szellemi társ, magas érzelmi intelligenciával, szórakoztató partner, akivel mindaz, ami egyébként jó, még jobb lehet.
Anna, 47
Kecskemét
József
43, Budapest, XVI.
Nem függök senkitől ès semmitől Az óvodában tigris volt a jelem és ez mély nyomot hagyott bennem. Nem vagyok egy zsúrpubi,aki szedeti a szemöldökét és akkor érzi jól magát, ha bronzbarnára szolizta a bőrét. Sőt, gyakran borostás az arcom, de azért adok magamra. Az életemben átélt események pedig megtanítottak arra, hogy a humor és az optimizmus szemüvegén át nézzem a világot, mert úgy lehet a legjobban élvezni. Valamint konzervatív értékrenddel bíró, tipikus skorpió vagyok, ami miatt határozott személyiséggel rendelkezem, így kiállok magamért, a szeretteimért és azokért, akiket igazságtalanság ér. Így, ha az orromnál fogva akarsz vezetni, rám adni a bojtos papucsot és a csörgősipkát, próbáld meg, de garantáltan csalódni fogsz.😁 De úgysem fogod, mert Te annál intelligensebb és kedvesebb vagy. Ellenkező esetben nem szeretnél velem megismerkedni.☺ És a párkapcsolatot nem egy küzdősportnak tekintem, hanem két olyan Lélek kapcsolatának, aki kiegészíti, támogatja és szereti egymást. Figyelek az egészséges életmódra. Egészségesen táplálkozom (bár vannak olyanok, akiknek ez már aszketizmus), sportolok, mozgok és sütök-főzök. Kedvencem az indiai konyha. Elítélem a dohányzást, a drogokat, de finom söröket szoktam főzni:). És szeretem a posztapokaliptikus filmeket meg a Red Hot Chili Peppers-t. Valamint fontos tudni, hogy nem leszek egy örökkévalóságig itt, mert nem hobbim a csajozás!
József, 43
Budapest, XVI.
Erika
49, Hajdúsámson
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Alkalmi kapcsolatot keresők ne írjanak! Elvált nő vagyok. Hajdúsámsonban élek, 2 gyermekemmel.
Erika, 49
Hajdúsámson
Laci
40, Budapest, III.
The more you learn the less you know... Sosem volt rám jellemző a rövid távban gondolkodás. Egy jó ideje már ahhoz sem ragaszkodom, hogy mindig nekem legyen igazam. ;) Tudok háromig számolni. Időközben krumplit hámozni is megtanultam, bár tény, hogy még nem mindig marad meg egy összefüggő csíkban a héja. ;) Továbbra is szeretek viszont szórakozni bármilyen formában, de leginkább spontán. Imádok nagyokat kirándulni, vagy bármit csinálni a természetben télen-nyáron. És persze még mindig kitartóan hajtom a vágyaimat (és talán majd a Tiédet is). Mindennél fontosabbnak értékelem az életet és abban a boldogság szerepét. Társ szeretnék lenni és azt is keresek! Címszavakban: síelés, túrázás, bringázás, száguldás (ésszel), közben zene, kék, tenger, hó, kókusz.
Laci, 40
Budapest, III.
Babett
34, Budapest, VIII.
Sziasztok! Életvidám, jó humorú nő vagyok, gyerekkorom óra aktívan sportolok - hasonló beállítottságú Férfit keresek. Fontosnak tartom az őszinteséget, megbízhatóságot, jó humorérzéket. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, így kérlek, csak akkor írj, ha Neked is hasonlóak a szándékaid. :) Ha szimpatikusnak találsz, küldj e-mail címet, ott fogok tudni válaszolni.
Babett, 34
Budapest, VIII.
Péter
38, Debrecen
komoly kapcsolat Nem vagyok nyomulós típus,de azért szeretném én is megtalálni a párom.
Péter, 38
Debrecen
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk