7
Platina előfizető

Dani

35 éves

Budapest, XIX. ( km)Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, milyen messze lakik tőled!

főiskolát végzett

184 cm magas, nem dohányzik

Mobilról randizik!
Platina előfizető
Írj neki!
Ezzel a gombbal tudsz üzenetet írni a társkeresőknek. Az üzenetíráshoz előfizetésre van szükség, de a Platina előfizetőknek azok is írhatnak és válaszolhatnak, akiknek nincs előfizetése.
Ha egy társkereső nem érdekel, itt elrejtheted (hogy ne lásd többet), letilthatod (hogy ő ne láthasson téged és ne üzenhessen) vagy jelentheted a moderátoroknak (ha tiszteletlen, zaklat vagy megszegte a szabályzatot).

Ne a fotó alapján dönts! Ovasd el a bemutatkozást😉

Nem azt a nőt keresem akivel le tudnám élni az életem, hanem aki nélkül nem tudok élni! ;)
Komoly kapcsolat a cél! ! Nincs sem kedvem sem energiám kalandokra. Olyat keresek akivel lehet tervezni. Akár egy életre 😀
.Akivel nem csak úgy együtt vagyunk hanem akivel érezzük és akarjuk egymást.
Igen jól látod! Ez a bemutatkozód szöveg hosszú lesz! :)
De lehet érdemes végigolvasni! 😉
Ilyet még talán nem olvastál! ! :D
Kérem 40 év felettiek ne írjanak! :) :( Köszönöm
Kérem hogy csak komoly és elhatározott szándékkal kapcsolatot tényleg akaró írjon! Olyan aki tenni is hajlandó azért hogy egy kapcsolat ki alakuljon. Ki nőttem már a hetekig tartó levelezesekből és csetelésekből. Ha nem vagy benne biztos hogy mit akarsz vagy nem vagy hajlandó pár levél után telefonon beszélni illetve találkozni akkor nem engem keresel! 😉 Sokan írnak rám olyanok akiknek sok az idejük és itt élik ki az önbizalom hiányokat illetve nem biztosak abban hogy készek egy kapcsolatra vagy félnek telefonon vagy személyesen beszélgetni. Ha ilyen vagy kérlek ne írj! ! Arra ott vagy a huszon éves korisztály 😉 sem energiám sem időm ilyesmire. De ha tényleg komoly kapcsolatot keresel és kész vagy tenni azért hogy még találd az igaz szerelmet akkor várom a leveled! 😉 De azért kerlek olvasd végig a bemutatkozásom mielőtt írsz! Ez az első jele annak hogy időt és energiat vagy hajlandó fektetni a dologba.
Én nem vagyok az a, (hát nem is tudom mit írjak ide)típus.
Általában tudom mit akarok és az a sumák fajta sem vagyok.Amit gondolok kimondom! Le írom.
Persze ez sok mindenkinek nem tetszik, na de ilyen az élet. :)
Na jó azon azért gondolkoztam az elején van e értelme ennek az egésznek és hogy érdemes e kiírni ide ennyi mindent, de majd kiderül! :)
Negyed részt olasz vagyok.Ebből adódik némi déli beütés :) Mind külsőre, mind belsőre.Bár belsőre inkább csak a szenvedély! :) A többi magyaros :)
Modern gondolkodás, klasszikus értékrenddel! Hiszek a régimódi eszmékben és értékrendben.Még ha ezekben már szinte senki nem hisz is.
Tisztelet, megbízhatóság, őszinteség, humorérzék, intelligencia(érzelmi is), kedvesség, sportosság, bolondság spiritualitás érzékenység nyitottság :) Nem lenne baj ha párat ezek közül magadénak tudhatnál! Nálam ezek fontosak. ;)
Normális esetben nincs ilyesmire szükségem, mert se csúnya sem buta sem kuka nem vagyok, de eddig nem találtam meg az igazit.Na és ki tudja.Hátha itt! ...
Sajnos az igazi belső értékek keresése nagyon a háttérbe szorult! Egyre jobban ezt érzem.Hiába , fel gyorsult a világ.Sajnos!
Vagyis a nők nem az igazán magukhoz illő férfit keresik hanem csak egyszerűen jó pasit! Nagy különbség! :)
A tudatosság és az önértékelés kicsit meg változott :)
A normális és (passzoló) férfi keresése csak pár csalódás után jön.! Nem én mondom! Ti mondjátok! :)
Na és hát én rendes vagyok. :) Ezért nem találom a párom! :)
Na jó azért egy picit rossz is! De annyi kell! :)
Olyan partnert keresek aki tényleg boldog akar lenni! És ehhez tényleg fontos az is hogy a belső is passzoljon! na és persze kitartás ahhoz hogy tényleg tegyél is érte!
Úgyhogy ha magadra ismersz olvass tovább :)
Természetesen nekem is fontos a külső és az igényesség. Nem baj ha neked is az, és itt nem a sminkre meg a műkörömre gondolok, hanem hogy kordában tartod a tested és a lelked egyaránt! Hogy tiszta és értékes személyiséged van, hogy teszel azért hogy teljes és szép legyen a lelked :)
Hogy légy nyitott mindenre és mindenkire, .Hogy légy tisztába magaddal külsőleg és belsőleg.Hogy légy kompromisszum képes, hogy akarj tanulni, változni, ha az éned vagy a környezeted úgy kívánja.persze úgy hogy az egyéniséged meg maradjon.Az sem baj ha nyitott vagy az egészséges élet felé nyitni.Ebbe minden bele tartozik.Étkezés, gondolkodás, természettudatosság, stb. Én szakértő vagyok úgyhogy lesz kitől tanulni :) De nem kell félned nem viszem túlzásba ;)
Talán én vagyok túl válogatós?Az biztos hogy magas a mérce, és itt nem a külsőre gondolok, de ha valaki eléri akkor olyan férfit kap hogy csak! :)
Az biztos hogy nem adom lejjebb! Már nincs rá időm és kedvem sem ilyen, olyan kapcsolatokra.
Mostanra elértem azt a szintet mind élettapasztalatban mind tudatosságban , hogy tudjam mi kell nekem.Mi tetszik külsőre és belsőre egyaránt.Remélem! :)
Olyat keresek akiben minden megvan amit fontosnak tartok, és még valami plusz! Az a bizonyos szikra! Amitől úgy bizsereg a levegő! És talán valami más is! :D
Hogy kit keresek?Egy ízig vérig nőt! ! Minden előnyével és hátrányával.Mert senki sem tökéletes! Nem is azt keresem!
Olyat aki elveszi az eszem.
Aki kicsavar, meg őrit, aki tudja mi kell! Aki a démonom és az angyalom is egyben.
Akivel tartalmasan el lehet beszélgetni, akinek van humora, akinek van értékrendje! !
Aki beindítja minden érzékemet.
És ha lehet ez ne csak az orrom legyen! :))
Nem a tökéletest keresem mert olyan nincs! nem kell hibátlannak lennie mielőtt azt gondolnád! Legyenek hibái de tudjon változni és alkalmazkodni.Akarjon tenni azért ha boldog akar lenni! Én is így teszek!
Azért pár tulajdonság amit fontosnak tartok a másikban: Odaadás, megbízhatóság, szorgalom, humor, kompromisszum készség, tudatosság, na és az igazi értékeket vedd figyelembe és ne azt hogy mennyi pénzem van vagy hogy hogy meg lehessen velem jelenni .Tehát ha lehet ne a külsőségek legyenek fontosak! ! ;)
Szerelmet keresek! A nagy őt a majdani gyerekeim anyját még ha hihetetlennek tűnik is.Igen nekem is fontos a külső , mert anélkül nincs igazi vonzalom, de sok minden más is szerepet játszon a kapcsolatban!
Nem vagyok önző típus, de unalmas sem.Szeretem ha zajlik az élet.Szeretek élni!
Néha csak úgy gondolok egyet beülök az autóba és elutazok valahova.Minden tervezés nélkül, aztán jön ami jön! :)
Azt mondanám hogy igazi vadóc is tudok lenni, szenvedélyes és örült néha, de szeretem a gyengédséget és az érzékiséget is, ha szívből jön.Romantikus vagyok, de néha gyakorlatias is.Szeretem a vadulást is amikor jön egy ötlet, elkap a hév és ami a csövön kifér, de szeretem a bújós, simogatós csókolózós estéket is.És néha csak úgy lustálkodni...Na jó mostanában elég gyakran :) talán öregszem.... :) Vagy komolyodom....
Imádok csókolózni! Tudok is! ;)
Persze csak ha jó partner van hozzá! Néha még a filmeken is elbőgöm magam, vagyis elég sűrűn :) De ezt ne mond el senkinek! :) Viszont űztem pár küzdősportot úgyhogy nem ijedek meg az árnyékomtól. :) Tehát olyan mindenből egy kicsi.Minden jóból :)
Elég szentimentális vagyok, és gyakorlatias, érzékeny, romantikus, gyakran tervezek , de néha abszolút spontán.
Hangulat ember ami néha zavaró lehet , és még sok tulajdonságból van bennem bőven.Úgyhogy lehet válogatni :)
Persze vannak nekem is hülyeségeim, na de kinek nincs...
Nem nézek tévét.Fölöslegesnek és idő rablásnak tartom.Filmet néha ha van kivel.
Szeretek sportolni, strandolni, néha partizni, egyre ritkábban....Enni, inni, aludni, sétálni a tengerparton, mozizni, motorozni, hosszan gyengéden szeretkezni, vagy éppen vadul szedni szét egymást :) Úgy hogy órák múlva is csak remegő lábakkal tudjunk felállni! ;) Imádom a zenét, táncolni, sokáig aludni.A feketét.Tejjel és cukorral! :) A nutellás palacsintát, almás pitét, túrós rétest meg minden jó mediterrán és magyar kaját egészséges alapanyagokból készítve.(Dietetikus természet gyógyász táplálkozás és életmód szakértő vagyok de ez csak másod állásban ) Azért persze van bibi nálam is :) Szeretem a gyors autókat és motorokat.Van is belőlük! ;) Meg mindent ami siklik, csúszik gurul, repül.A tengerpartot.Napfényt.A naplementét.Mostanában egyre jobban a hétvégi aktív pihenést. :) Néha passzív! ;)
Szeretek új kultúrákat, embereket megismerni.
Imádok utazni.Teszem is elég gyakran.
Híve vagyok az egészséges életmódnak.biokaja, sport, gyógynövények..Táplálkozástudománnyal is foglalkoztam úgyhogy tudom is mikor kit kell enni :D és csinálni.Persze magamon nem nagyon alkalmazom, de.. :) Megpróbálok egészségesen élni.Csak ne szeretném ennyire a húst és a magyar konyhát! :)
A mediterrán és nemzetközi konyhából is szoktam azért csemegézni és improvizálni is.Sőt főzőversenyeket is szoktunk rendezni :)
De remélem te is tudsz főzni! ! :) Nem kell szakácsnak lenned de azért egyszerűbb dolgokat tudj megcsinálni.Háziasság nem hátrány! ! ;) nem rabszolgát keresek de lehet hogy a jövendőbeli gyermekeim anyját, úgyhogy legalább ne irtózz a fakanáltól ;)
Az sem árt ha szeretnél családot, gyerekeket, mert én szeretnék.Ha nem is most egyből de ha megtalálom akit keresek és odáig eljutunk akkor valamikor szeretnék gyereket családot! ;)
Jól esik a reggeli csönd amíg fel nem ébredek.Viszont napközben munkámból adódóan nyüzsi vesz körül.Amit nem bánok de mivel reggeltől estig talpon vagyok néha jól esik a aktív pihenés...Na és ha otthon vár pár kellemes szó, egy meg gyugtató hang és biztonság érzés.Ha maszírozni is tudsz akkor már veszlek is feleségül! :D
Szeretem nyalni a joghurtos doboz tetejét és szívni a tölcsér alját ha olvad a fagyi :)
Tisztelem a szép értékekkel megáldott embereket még ha vannak is hibáik.Hiszen mindenkinek van!
Utálom a sumákságot.A képmutatást.Az okoskodást, bár néha én is szoktam :) Kicsit makacs vagyok, szoktam késni, és gyakran vagyok rendetlen, és még van pár rossz tulajdonságom, viszont nagyon tudok szeretni! :)
Nagyon nagyon morcos tudok lenni ha becsapnak! !
Néha túlzottan is őszinte és szókimondó vagyok, de ebből talán már valamit kapizsgálsz :)
Maximalista vagyok! Ami nem jelent egyet a beképzeltséggel vagy az önzőséggel vagy a perfekcionizmussal! ! nem a tökéletességre törekszem hanem megpróbálom kihozni mindenből a legjobbat! ! Nagylelkű és odaadó vagyok, amit sokan kihasználnak, viszont mindig van egy két ember aki ezt értékelni tudja és ez elég, a sok bunkóval szemben!
A maximalizmus nálam annyit jelent hogy mindent odaadással és szenvedéllyel csinálok.Hiszen akkor van értelme bármibe is belefogni ha rendesen csináljuk.Ezt értem a munkára, barátságra, sportra, sexre.Mindenre!
Nem egy éjszakás kapcsolatot keresek, nem is kalandot.Egy életre szólót.De talán manapság értelmetlen ilyet kijelenteni.
Ugyan nem vagyok a netes dolgok híve de pozitívan állok hozzá.Ki tudja!
Úgy érzem már nagyon sok mindent átéltem, jót is rosszat is sok mindent elértem amit szerettem volna, de egy jó partner még hiányzik akivel tovább lehet építeni az életet!
Hogy kit keresek??
A hozzám valót! Nem egy címlap nőre gondoltam.Persze az sem baj ha az vagy :) Bár sajnos ritka hogy egy szép nő értelmes és normális értékrendje van, de cáfolj rá! ;)
Úgy értem a számomra tökéletest.Én tudom hogy nekem mi és ki kell.Nagyjából.
Viszont ha valaki kéri hogy írjam le, akkor azt kell mondjam sajna ezt nem tudom leírni.Ezt érzi az ember!
Ott van előttem, hallom látom, érzem, és tudom hogy ő az.
Vagy nem! :) De nincsenek sztereotípiák.
Mielőtt megkérdeznéd milyen nemzetiségű vagyok, Magyar! Viszont anyai ágon van bennem olasz.
Azért ne vegyél egy kalap alá az olaszokkal! ! Nincs velük semmi bajom, imádom Olaszországot, de a temperamentumon és a kinézeten kívül nincs közös!
Semmi! ! A méret sem! ! :D
Más értékrendekkel élek, mint ők.
Egy személyiség tesztben ezt írták rólam amin csodálkozom hogy ennyire találóan sikeredett! :)

Erős személyiség vagy, de ezt csak a külvilág felé mutatod, közben pedig egy nagyon érzékeny és törékeny belsőd van. Nem nehéz megbántani téged, mégsem mutatod ezt azok felé, akikben nem bízol meg. Nehezen nyílsz meg bizonyos emberek felé, nehezen felejtesz és bocsátasz meg. Nem jellemző rád, hogy sok barátod van, de mégis arra a kevésre bármikor, bármiben számíthatsz. A te különlegességed, hogy aki a barátodnak mondhatja magát, megtalálta a világ legőszintébb és legmegbízhatóbb emberét!

A lábformám pedig ezt :) :
Igazi vezető!

Olyan ember, aki saját életén kívül még másokéval is képes foglalkozni. Túllát egyéni ambícióin, és másért, másokért is sok mindent hajlandó megtenni. Életében főszereplő a siker! Egy-egy eredmény után extra energiával kezd bele egy újabba! Igazi perpetum mobile. Csak egy baja van: kevés neki a nap 24 órája, ezért néha időzavarba kerül.

Ja igen.Ha olyan vagy aki vissza ír hogy mennyire tetszem és szimpatikus vagyok, aztán a második levél után elfelejt vissza írni, tehát nem gondolja komolyan, az ne is írjon! ! Ne pazaroljuk egymás idejét! Inkább egyél helyette egy fagyit! :)
Na és szeress élni! Élvezni az életet! Ne légy unalmas ! Én sem vagyok.Velem mindig történik valami.Szeretek izgalmasan élni, úgyhogy unatkozni nem fogsz mellettem az biztos! :) de ne gondold hogy örök mozgó vagy hiperaktiv vagyok.Egyszerűen csak az átlagnál aktívabb.
Azért tudok naphosszat lustálkodni is és nem csinálni semmit :)
Most egyenlőre csak ismerkedem.De reménykedem hogy itt meg találom akit keresek.
Szeretem a spontán, szenvedélyes embereket, de csak akkor ha megbízható és korrekt is! ! ! Ez a kettő sajnos ritkán jár együtt, de...
Nincs fölös időm sem energiám értelmetlen levelezgetésekre.
hetekig tartó időfecsérlés amiből aztán nem lesz semmi! Ne raboljuk egymás idejét! Ha ismerkedni akarsz akkor pár levél után beszélgetünk telefonon és találkozunk.Nálam ez így működik.Ha te nem így gondolod mert bizonytalan vagy nem vagy kész egy kapcsolatra vagy bármiért nem akarsz találkozni pár napon belül akkor ne írj! ! ! !
Viszont ha tényleg meg akarsz ismerni akkor hajrá! :)
ha gazdag pasit keresel akivel hátralévő életedben nem kell csinálni semmit, és nem a vonzalom és értékrend a lényeg vagy ha a méretem illetve az autóm márkája vagy a beosztásom érdekel akkor se keress! !
Ha csak beszélgetni jársz fel vagy túl sok az időd és itt ütöd el, akkor is lapozz tovább.Mert nekem nincs fölös időm olyanokra akik írnak egy két levelet aztán a nagy férfi áradatban azt is elfelejtik ki vagyok.
Viszont Szívesen áldozok időt arra aki tényleg meg akar ismerni de csak arra! Ezért kérlek gondold át mielőtt írsz!
Viszont ha tényleg látsz benne fantáziát akkor hajrá!
Van hogy jó ideig nem jövök fel az oldalra úgyhogy ne légy rest Írni! :)
Ha azt gondolod most hogy mindent tudsz rólam akkor szolok hogy szinte semmit! :)
Ez mind csak izelítő! ;)
A többit derísd ki magad, ha még van kedved! ;)
Hagyd meg az emailed ha törölni akarod magad, mert az is gyakran megesik hogy mire fellépek az oldalra nagy ritkán és vissza írnék már nem tudok :)

Hűű Végigolvastál? Na akkor ez már valami! :)
Gratulálok! :) És köszönöm! ;)
Most az jön hogy levelet írsz nekem! :D


Szép napot! :)

Milyen társat keres?

Talán erről már meséltem 😁

Adatok

Dani adatai
Akit keres
Alapok
neme
férfi
nőt keres
kora
35 év
22-35 év között
csillagjegye
Bika
lakhelye
max. 200 km-re
a lakhelyemtől
Megjelenés
magassága
184 cm
max. 180 cm
testalkata
sportos
súlya
80 kg
 
Háttere
végzettsége
főiskola
 
vallása
római katolikus
 
vallásgyakorlás
nem gyakorlom
 
anyanyelve
magyar
 
beszélt nyelvek
angol, német, francia
 
családi állapot
nőtlen
 
van gyermeke?
nincsen
ne legyen
szeretne gyermeket?
majd igen
Szokásai
dohányzik?
nem
 
fogyaszt alkoholt?
ritkán
 
étkezése
mindenevő
 
sportol?
hetente többször
 
milyen sportot űz?
futás, kerékpár, úszás, futball, más ütőjáték, más labdajáték, jóga/torna, testépítés/fitnesz, egyéb, harcművészet, sí/hódeszka
 

Dani további jellemzői

Otthon

rend
otthon
káosz
sütés, főzés
konyha
étterem
nem tudom elviselni
háziállat
imádom őket

Személyiség

vicces
humor
komoly

Szabadidő

táncolok sportolok kirándulok olvasok vezetek pihengetek utazom fekszem étterembe járok moziba járok családdal vagyok pop rock disco latin electronic/techno jazz musical
zavar, ha szól
zene
a zene az életem
tengerpart, napozás
nyaralás
hátizsák, kirándulás
kettesben
kivel utazik
barátokkal
művészfilmek
film
Hollywood
otthon
otthon
programok

Címkék

Megfelelés

Azt mutatja, hogy mennyire feleltek meg egymásnak az Akit keresel beállításaitok alapján.
??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Kettőtök története

Bejelentkezés után itt láthatod kapcsolatotok idővonalát: hogy mikor láttátok és mikor jelöltétek kedvencnek egymást, vagy hogy mikor leveleztetek egymással!

Most kezdődik el...

Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!

További információk

Randiazonosító:
2368924
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod
Regisztrálok

Közös jellemzőitek

Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra!

Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.
X
13: Milyen legyen az első randi
< 13/20 >
Kik választották még ugyanezt? Megnézem
Amit Te választottál:
Módosítom
Mobilnézet >
bezaro gomb

Még nem vagy tag?
Csatlakozz most!

Regisztrálj Facebook
vagy Google fiókoddal!

Ne félj, ismerőseid nem látják és nem osztunk meg semmit az üzenőfaladon.

Google regisztráció
  • A tagok 80%-a komoly kapcsolatot keres
  • 72% szerint a Randivonal a legjobb társkereső
  • Több, mint 3 millióan már regisztráltak ... Te mire vársz?
vagy
Google belépés
bezárás

REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT

1. Adatkezelés:

1.1 Az adatok kezelője a Habostorta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (1094 Budapest, Tűzoltó u. 59., ügyvezető: Weiler Péter) A felhasználók adatainak kezelése a Habostorta adatvédelmi politikájában megfogalmazott módon és feltételekkel történik. Az adatvédelmi politika bármikor elérhető a www.habostorta.hu/adatvedelem oldalon. Kérjük, olvasd el adatvédelmi politikánkat, mielőtt regisztrálod magad!

1.2 A Habostorta oldalaira ellátogató felhasználók számítógépének egyes adatai és IPcímei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat kizárólag statisztikák készítésére használjuk fel és nem kerülnek összekapcsolásra a többi adattal. Egyes szolgáltatásaink egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználóink számítógépén adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása és további látogatásainak megkönnyítése céljából. A felhasználó az Internet hozzáféréshez használt böngészőjében beállíthatja hogy értesítést kapjon arról, ha a Habostorta cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén és a cookie-k küldését bármikor meg is tilthatja.

1.3 A regisztrált felhasználók további adatainak felvétele a regisztrációs adatlap kitöltésével történik. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa megadott adatok egy része publikus, azaz az oldalon közzétételre kerül. Az általad megadott mobilszámra érkezett sms-ek tartalmáért Habostorta nem felel. Az adatkezelés célja látogatottsági statisztikák készítése, a felhasználó jogosultságainak azonosítása, bizonyos esetekben hírlevelek és értesítők kézbesítése, valamint hogy a többi felhasználó minél többet tudjon meg Rólad - azaz a szolgáltatás minél magasabb színvonalú és hatékony működésének biztosítása.

1.4 A regisztrációs adatszolgáltatás minden esetben önkéntes! A regisztrációs adatlapon ún. kötelezően kitöltendő mezők kitöltetlenül hagyása azonban azt eredményezheti, hogy a nem tudod magadat sikeresen regisztrálni. A regisztrációs adatok a regisztrált felhasználó kezdeményezésére történő törlésig maradnak a rendszerben. A regisztrációs adatokat a regisztrált felhasználó adatlapján bármikor módosíthatja. Habostorta tájékoztatja a felhasználót, hogy a regisztrációs adatlap egyes nem kötelezően kitöltendő rovatai - azok önkéntes kitöltése esetén - különleges adatokat tartalmazhatnak. Ilyen esetekben ezen regisztrációs szabályzat elfogadása írásba foglalt nyilatkozatnak minősül, azt a Habostorta elektronikusan iktatja oly módon, hogy az később is hozzáférhető legyen. A hírlevelet és értesítőket megrendelők részére ezek kézbesítése kizárólag az arról való leiratkozásig történik. A leiratkozás link segítségével, illetve a regisztrációs adatlap erre vonatkozó módosításával lehetséges.

1.5 A regisztrált adatokhoz a Habostorta rendszergazdái, egyes szolgáltatások esetén, a szolgáltatás ÁSZF-jében rögzített esetben és feltételek szerint a Habostorta ügyfélszolgálati partnere, valamint a menedzsment tagjai, illetve bizonyos publikus adatokhoz a többi felhasználó, ill. a portál látogatói férhetnek hozzá. Személyes adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek nem adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgáljuk, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja, kötelezettsége.

1.6 A regisztrált felhasználók jelen szabályzat elfogadásával hozzájárulnak, hogy a Habostorta az általuk önként megadott egyes személyes és különleges adatokat az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően statisztikai célból feldolgozza és személyazonosításra alkalmatlan, statisztikailag feldolgozott adatok formájában hirdetési célra felhasználja.

1.7 Az adatok a Datanet budaörsi high-tech szervertermében telepített, 24 órás őrzéssel védett, saját, dedikált szerverünk winchesterein tárolódnak. Belső hozzáférés gyakorlatilag lehetetlen, a külső támadások ellen pedig magas szinten felkészített tűzfal védi az adatokat. A Habostorta azonban nem felel, ha az adatokhoz rajta kívül álló okok miatt jogosulatlanul harmadik személy hozzájut (pl. hacker támadás esetén).

1.8 Az 1.2 pontban megjelölt adatok automatikusan rögzülnek, a többi, a felhasználó személyéhez szorosabban köthető személyes adatok megadásáról maguk a felhasználók döntenek. Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása. Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az info@randiszolgalat.hu címen kérhető. Minden felhasználó maga helyesbítheti személyes adatait. Erre bejelentkezés után a személyes adatlapon van lehetőség. A felhasználóknak joguk van kérni adataik törlését is. A regisztrációs adatok törlését az info@randiszolgalat.hu címen kell kezdeményezni, vagy egyes szolgáltatásoknál és hírleveleknél a "leiratkozom" linkre kattintva. A törlés pillanatában helyreállíthatatlanul megsemmisül a felhasználóhoz kötődő minden adat. A személyes adatlapon megadott további - nem kötelezően kitöltendő - adatok törlése a személyes adatlap módosításával úgy lehetséges, hogy a felhasználó az adatokat az egyes adatbeviteli mezőkből kitörli.Az olyan szolgáltatások esetén, ahol az ügyfél telefonos megkeresést kérhet, a szolgáltatás ÁSZF-jében megadott e-mail címen illetőleg telefonszámon vonható vissza a hozzájáruló nyilatkozat.

1.9 Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a Habostorta üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

2. Egyéb feltételek:

2.1 A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Habostorta oldalain véleménynyilvánítási szabadságát csak mások jogainak sérelme nélkül jogosult gyakorolni.

2.2 Tilos a Habostorta oldalain más szerzői jogainak, személyhez fűződő jogainak - ide értve a névhez, képmáshoz fűződő jogokat is - emberi méltóságának, jó hírnevének, valamint a kiskorúak védelmére vonatkozó jogszabályoknak a megsértése.

2.3 A Felhasználó büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik, hogy a Habostorta oldalain a Btk 195/A §-a szerinti t iltott pornográf felvétellel történő visszaélést nem követ el, szexuális szolgáltatást nem ajánl fel, szexuális szolgáltatást nem reklámoz.

2.4 A felhasználó a regisztrációkor kizárólag saját magáról készült felvételt jogosult feltölteni.

2.5 A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Habostorta nem felel a felhasználó által az oldalon feltöltött tartalomért, azonban haladéktalanul eltávolítja a tartalmat, amennyiben annak jogszerűségével kapcsolatosan bármilyen kétség merül fel.

3. Záró rendelkezések:

3.1 Jelen regisztrációs szabályzat elfogadásával a felhasználó nyilatkozik, hogy az ide foglalt, valamint a Habostorta adatvédelmi politikájában található (www.habostorta.hu/adatvedelem) feltételeket elfogadja és azokat regisztrációja megszűnéséig magára nézve kötelezőnek ismeri el.

3.2 A regisztrációs szabályzat elfogadása a regisztrációs űrlap elfogadásával lehetséges.

Adatvédelmi azonosító - Habostorta Kft.: 01427-0001

bezárás

Ez a funkció számodra nem engedélyezett, mert nem felelsz meg Dani beállított keresési feltételeinek.

bezárás
Nem érdekelnek a Facebook kedvencek
Ha összekapcsolod a Titkosrandi fiókodat a Facebook fiókoddal, láthatod, hogy a többi társkeresővel van-e közös kedvencetek a Facebookon. Például ha mindketten kedvelitek a Showder Klubot vagy a Túró Rudit, akkor ezeket megmutatjuk nektek.
Csak azokat az oldalakat, kedvenceket mutatjuk meg, amiket mindketten kedveltek, így biztos semmi kínosat nem fog látni a leendő párod.

Biztos, hogy törlöd ezt a lehetőséget?
bezárás
Már Facebook lájkok alapján is ajánlunk!
Szeretnéd, ha
érdeklődési körödnek,
közös lájkoknak
megfelelően
is
ajánlanánk Neked
társkeresőket?
Szeretnéd, ha
1 gombnyomással
beléphetnél a
Titkosrandira?
Akkor kapcsold össze Titkosrandis fiókodat
a Facebook fiókoddal!
Ne aggódj, ismerőseid nem látják, és a faladra sem posztolunk!
bezárás
Gratulálunk!
Sikeresen összekötötted Titkosrandis fiókodat a Facebook fiókoddal! Mostantól:
Bármikor be tudsz
lépni csupán a
Facebook belépés
gombot
választva
Közös lájkolások
alapján is ajánlunk
Neked párkeresőket!
bezárás
Hoppá!
Valami hiba történt, nem adtál engedélyt a
like-okhoz. Így nem fogod látni, ha
valakivel ugyanazt kedvelitek.
Nehogy emiatt
elszalaszd az Igazit!
bezárás

Elfelejtett jelszó


bezaro gomb

Virtuális virág

- Gáláns üzenet

Vedd le a lábáról egy gyönyörű virágcsokorral!

Ezt legközelebbi belépésekor fogja megkapni, megkerülhetetlenül: egy teljes képernyőt betöltő virágcsokrot kap, amiről közvetlenül a mellékelt leveledet olvashatja.

A virtuális csokor kiválóan alkalmas arra is, hogy olyanok figyelmét hívd fel magadra, akik nagyon népszerűek, és sok olvasatlan levelük van.

Kattints a csokorra,
hogy kipróbáld!
Válassz csokrot!
Írj hozzá üzenetet!
Küldd el!
A virágküldést közvetlenül a címzett adatlapjától kezdeményezheted!

A szolgáltatás ára 500 Ft, amit a Randitárcádból tudsz fizetni.
Randitárcád egyenlege: 0 Ft
bezaro gomb

RandiSMS

- Villámgyors vallomás

Küldj Neki RandiSMS-t közvetlenül a telefonjára! Így akár előfizetés nélkül is küldhetsz üzenetet.

Az üzeneted akár 3 SMS hosszúságú is lehet, és még a telefonodat se kell használnod, hiszen az oldalon tudod megírni.

Ha a címzett megadta a mobilszámát, SMS-ben és belső levélben kapja meg az üzeneted. Ha nem, akkor levélben a belső postafiókjába és a regisztrált e-mail címére egyaránt.

A RandiSMS-t közvetlenül a címzett adatlapjáról küldheted. Az ára 254 Ft.
Ha Te is szeretnél másoktól RandiSMS-t kapni, add meg a mobilszámod!

06 - -
Válaszd ki a “körzetszámot”. A számod kötőjelek vagy szóközök nélkül írd be, így: 1234567
A telefonszámod természetesen nem adjuk ki senkinek, és kizárólag a RandiSMS-ek továbbítására használjuk fel.
A számot bármikor módosíthatod, törölheted a Profilom/Adatok menüpontban.
bezaro gomb

Vámpír csók

- Meglepetés Halloweenra

Lepd meg választottad vámpír csókkal, csak ma ingyen!

Ezt legközelebbi belépésekor fogja megkapni, megkerülhetetlenül: egy teljes képernyőt betöltő csókot kap, amiről közvetlenül a mellékelt leveledet olvashatja.

A virtuális csók kiválóan alkalmas arra is, hogy olyanok figyelmét hívd fel magadra, akik nagyon népszerűek, és sok olvasatlan levelük van.

Kattints a képre,
hogy kipróbáld!
Válassz csókot!
Írj hozzá üzenetet!
Küldd el!
A csókküldést közvetlenül a címzett adatlapjától kezdeményezheted!

Halloween alkalmából a vámpír csók küldés ingyenes!
bezaro gomb

Hogyan tudok adatokat módosítani?

Adatokat módosítani a Profil menüpont alatt tudsz.
Az Adataid felirat mellett a szerkesztés gombra kattintva tudod elérni a regisztrációkor megadott adatokat.
Ha végeztél a módosítással a lap alján található Mentés gombra kattintva tudod véglegesíteni a változtatást.

Amennyiben adataidat módosítása nem volt sikeres, kérlek menj a lap tetejére, és ellenőrizd, hogy a szövegbuborékban nincs-e egy plusz hibaüzenet.
bezaro gomb

Mi az a hibernálás?

A hibernálás az adatlapod befagyasztását jelenti, így a többi felhasználó számára törölt felhasználóként jelentkezel, azaz nem találnak rád, nem láthatják az adatlapodat. Előnyös abban az esetben, ha az adatlapodat nem szeretnéd megjelentetni rövid időre mások számára, de később még szeretnéd használni. Ebben az esetben az adataid és beállításaid is megmaradnak.
Figyelem! Az előfizetésed nem fagyasztható be, a hibernált időszakban is lejárnak és megújulnak az előfizetések.
bezaro gomb

Hogy tudok valakit kedvencnek jelölni, s utána ezt hogy tudom törölni?

Ha egy felhasználót kedvencnek szeretnél jelölni, akkor ezt megteheted az adatlapon található Kedvenc gombra való kattintással.

Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani.

Ha a kedvenc listádról törölni szeretnéd, akkor ugyanerre az ikonra kell kattintanod az adatlapján, és ez törli a kedvenceid listájáról.
bezaro gomb

Mi az a nem publikus fotó?

Ha valakinek az adatlapján a "Kérj fotót" fotó feliratot látod, akkor az azt jelenti, hogy a felhasználó vagy nem töltött fel magáról képet, vagy a képet nem publikusra állította, azaz csak azokkal fogja megosztani, akikkel Ő szeretné. Ha Téged megkedvel, biztosan neked is csatolja majd a leveléhez. A két típust más ikon jelöli. Ha valakinek nem publikus a képe, attól még levélben üzenethez csatolva el tudja küldeni számodra. Célszerű publikus képet feltölteni, mert erre nagyon sokan keresnek az oldalon, s a társkeresést nagyban megkönnyíti. Viszont ha te nem szeretnél képet megjeleníteni magadról az oldalon, te szeretnéd szabályozni kinek küldöd el, akkor javasolt nem publikus képet megadni.
bezaro gomb

Hol érem el a chat lehetőséget?

A társkereső oldalról a közvetlen átlépés lehetőségét megszüntettük.
A chat funkciót a chat.gyaloglo.hu oldalról érheted el jelenleg. A chatre belépve a Randivonal szobában találhatod azokat a felhasználókat, akik társat keresnek.
bezaro gomb

Hogy tudok randiSMS-t küldeni?

A RandiSMS-sel akár előfizetés nélkül is fel tudod venni a kapcsolatot a társkeresőkkel.

Néhány egyszerű lépés, és üzeneted már meg is érkezett választottad telefonjára és e-mail címére:

1. Az adatlapokon lévő Küldj SMS-t gombra kattintva írd meg az üzenetet!
2. Küldd el SMS-ben a RandiSMS kulcsszót az oldalon megadott telefonszámra!
3. Hamarosan kapsz egy SMS-t a VÁLASZKÓDdal. A kapott VÁLASZKÓDot írd be a megfelelő mezőbe!
4. Kattints az ELKÜLD gombra!

Az üzeneted akár 450 karakter lehet. Kérjük, ne használj benne különleges írásjeleket, se sortörést (Entert) - ezeket a telefonok többsége nem tudja kezelni, és valószínűleg nem kerülnek továbbításra. Az üzenetet a címzettnek e-mailben és - ha megadta telefonszámát - SMS-ben is elküldjük.
Feladóként a regisztrált felhasználók 6 vagy 7 jegyű publikus azonosítója fog szerepelni, a nem regisztráltaknak pedig a telefonszáma.

A fizetést a randitárcád segítségével is el tudod végezni, ha a randitárcád egyenlege elegendő a küldéshez.
Amennyiben az egyenleged nem elegendő, a randitárcád itt fel is tudod tölteni.
bezaro gomb

Hol találom a kulcs a szívhez tesztjeimet?

A Kulcs a szívhez tesztek a postafiókban szerepelnek. Kattints a "kimenő" levelekre, majd rendezd őket "típus" szerint - ha a legutolsó üzeneted az adott hölgynek teszt volt, akkor így az elején fognak szerepelni (a kulcs-ikont keresd)
bezaro gomb

Hogy tudok törölni valakit a kedvencek közül?

Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani.
Miután kikerested az adatlapját, azt megnyitva ismét a Kedvenc feliratra/hivatkozásra kell kattintanod, ezáltal
tudod törölni a kedvenceid listájáról. Továbbá ha a társkeresőket listanézetben tekinted meg, a listában is szerepel a kedvenc gomb, onnan is közvetlenül törölheted, vagy a keresésben és a kezdőlapi keresés boxból is elérhető ez a lehetőség.
bezaro gomb

Kik láthatják az adatlapom?

Fontos tudnod, hogy a női adatlapok csak a férfiak számára, a férfi adatlapok pedig csak a hölgyek számára jelennek meg keresésnél. Vagyis Te saját adatlapodat a keresésekben nem láthatod.
bezaro gomb

Honnan tudom kit láttam már, vagy kivel leveleztem?

A társkeresők adatlapján megjelenik, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással - egyszerre csak egy, ami a legerősebb. Ha láttad azt jelenítjük meg, ha már kedvencnek is jelölted akkor az jelenik meg, ha pedig már leveleztetek is egymással, akkor ezt mutatjuk meg számodra.
bezaro gomb

El tudom érni az eddigi levelezésünket a felhasználó adatlapjáról?

Igen. A Levelezésetek felirat megjelenik az "Írj neki" gomb alatt, ha már valamelyikőjük küldött a másiknak levelet - erre kattintva közvetlenül a levelezésbe kerülsz, ahol az összes levelet láthatod időrendben.
bezaro gomb

Mit jelenet a megfelel neked és a megfelelsz neki százalék?

Megfelel neked: a Te "kit keresek" beállításaid és az ő adatainak összehasonlítását mutatja Megfelelsz neki: az ő "kit keres" beállításainak és a Te adataidnak az összehasonlítását jeleníti meg százalékosan, minél nagyobb a százalékos arány, annál jobban megfeleltek egymásnak
bezaro gomb

Miért látok az egyik embernél jellemzést, másik személynél pedig nem?

Azért, mert csak azok az információk jelennek meg valakinek az adatlapján, amiket az illető kitöltött - ha nem látod az adatlapján valamelyik részt kitöltve, az azt jelenti, hogy nem írt be oda adatot még.
bezaro gomb

Mit jelent a nem publikus fotó?

Ha lakat ikon van a képen, az azt jelenti, hogy nem publikus a fotó, ekkor Ő tudja elküldeni a képet (amennyiben szeretné) egy levélbe csatolva, amiből kattintva megnézhető a kép teljes méretben.
bezaro gomb

Miért nem tudok megnézni minden fotót nagy méretben valakinek az adatlapján?

Minden fotó megtekintéséhez előfizetés szükséges - ilyenkor az elsődleges profilképe a társkeresőnek nagy méretben látszik, és kattintásra egy nagyobb méretű képnézegetőben nézheted meg az összes képét.
Előfizetés nélkül csak egy kis képet láthatsz, és a többi fotót egyáltalán nem.
bezaro gomb

Honnan tudom valaki mikor regisztrált, vagy lépett be utoljára?

Előfizetés segítségével láthatod ezeket az információkat, illetve azt is, hogy, hány olvasatlan levele van valakinek...
Ezek fontos adatok lehetnek a társkereséshez:
- hogy mennyire aktív a társkereső,
- mennyire gondolja komolyan,
- mekkora esélyed van arra, hogy válaszol, vagy hogy téged választ.
bezaro gomb

Hogy tudok letiltani valakit? Később ezt hogy tudom feloldani?

Ha valakit letiltasz, akkor tőle nem kapsz a jövőben üzenetet, illetve nem tekintheti meg az adatlapod sem. Ezt a lehetőséget a levelezésetekben tudod beállítani. Itt a bejövő és kimenő üzenetek olvasásánál tudod a Letiltás feliratra kattintva az illetőt tiltani.

Ezután ugyanitt lehetséges a feloldást is elvégezni, ehhez a Tiltás feloldásra linkre kell kattintani.

A keresés menüponton belül ha a letiltottad beállítást választod, azokat a felhasználókat listázzuk ki számodra, akiket már letiltottál. A megjelenő adatlapokon lévő gomb segítségével is feloldhatod ezt a letiltást.
bezaro gomb

A Platina előfizetés előnyei

Ha Platina előfizető vagy, akkor az is írhat Neked, aki nem előfizető. Ha megnézel/kedvelsz egy nem előfizetőt, akkor ő rád tud kattintani, tehát látja, hogy ki voltál. Továbbá kiemelten jelensz meg, hogy tudják a nem előfizetők, hogy te vagy az, akinek írhatnak, ha rád kattintanak.